tisdag 26 juli 2011

En tisdag som alla andra...

Nåja kanske inte riktigt som alla andra. Jag har ju faktiskt semester idag. 

Ligger här med Lap:en i sängen. Lyssnar på min hårdrockare som gör sig karriär i datarummet. Hoppas han får till det där med musiken. Skulle vara roligt att höra nåt färdigmixat. Det är inte helt lätt att få tag i en bra kareoke låt och sen lyckas sampla in sin egen röst i en inspelning. För avancerat för mig iallafall. Men han verkar vara nåt på spåret.  

Tänkte förtälja om min "olycka" med mobilen. Vi var till turkiet för ca 2 veckor sedan. Dagen innan vi skulle åka hem skulle vi fara ner till havet och bada och grilla oss en sista gång. Jag gick ner något senare efter de andra. Som vanligt stoppar jag ner mobilen i bikiniöverdelen och tar allt annat i händerna och går ner.

Kommer fram till den glödheta sanden och snör på mig strumporna. Ja.. jag sa strumporna. Det gav faktiskt ett visst skydd för sanden som bränner ihjäl fötterna. Iallafall, jag håller på att smälta bort i värmen och har bråttom ner i havet. Som är helt underbart när man är jättevarm. På vägen upp från det guppande blå inser jag att jag har kvar mobilen i biknibh:n. HELVETE! I mobilskärmen har jag i stället ett litet akvarie. Det var bara fiskarna som saknades. Hela 2 månader gammal blev min lilla wildfire. Tårarna sprutade..

Nu har jag iallafall snackat med Folksam och jag har en ny Wildfire i mina händer innom 3 veckor. Kortare om jag har tur. Deras handläggningstider är längre nu pga av alla vattenskadade hus etc som kommer med årstiden. Men snart så.. 1500 kr i självrisk.. nåja.. bättre än att betala för den helt själv iallafall.

Dock tåls det att säga att resan var i övrigt helt suverän. Fick deffintivt mersmak. Men ska ta med mig eget käk eller nåt. Magen dog totalt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar