lördag 12 november 2011

Störningsmoment!

Häromdagen så när jag var på väg till jobbet så får jag möte i mörkret i vanlig ordning. En bländar typ aldrig av så jag smäller på mina för att den andra ska fatta läget och stänga av sina. (mina e riktiga monster :P ) En annan bil samma kväll stänger av sina helljus som man ska.. MEN idiotfanskapet sätter på dem kanske två meter innan vi möts! Vad i h-vete? Blev blind som satan i 100 knyck! Man blir ju förbannad! Vad i allsin dar tänkte denna människa på?

Idag så skulle jag träffa min jobbarkompis Anna på stan. För övrigt min bakingsguru just nu. ;) Hur som helst så fick jag för mig att vi skulle träffas på stan. Så jag sätter mig i bilen och startar den. Skicka ett sms att "jag sticker nu." "Vill du jag ska hämta upp dig?" Hon messar tillbaka att hon skulle ju hämta mig vilket jag helt hade missat av nån outgrundlig anledning. Stänger av bilen efter att den bara varit igång nån minut.. nja.. snarare 1 min.  Ca 4 timmar senare ska jag och Tony masa oss till affären. Varken han eller jag var speciellt sugna på att fara till nån affär och stuffa runt. Vi sätter oss i bilen och jag vrider om nyckeln .......
*konstigt ljud* "vad !#¤!#¤ var det där??" Jag stänger av och vrider igen. nje nje nje nje.. den går runt.. men vägrar starta?! What the ... ?  Efter många försök att få liv i den får vi ge upp och laga nån annan middag än planerat. MEN när jag senare gick för att se om det gick att få liv i bilen och jag plågade bilen lite genom att vrida nyckeln och till slut.. till min totala lycka startar eländet... eller nej! Älsklingen startar! :D (Det visar sig att jag inte får göra så att jag startar och stänger av så fort. Bilen tjurar ihop!) Alltså jag är så sjukt beroende av bilen att jag höll på att avlida när den inte ville starta. Men nu är allt bra igen. Huh! Måste bara ge den lite motorolja i morgon. Har väl inte varit den mest exemplariske bilägaren :/  Lovar härmed att ta bättre hand om min bil !!