tisdag 11 oktober 2011

Grrrrrrr!

Åååhh vad sur jag blir. Halvvägs in i filmen får spelaren för sig att den ska krascha. FUCK! Får ju inte se klart filmen! Frustrationen som kommer nu är inte att leka med. Jag blev på ett rysligt dåligt humör. Nog för att allt inte är som det ska annars heller men "#¤&"¤%"¤%"¤%"¤%"¤#"¤% i "#¤%"¤% vad pissed off jag är.. Varför kan inte saker vara enkelt för!!!!!!!! Man kan ju verkligen undra om jag är den åldern jag är eller trotsåldern.. Moget Sussi! Mutter...

Sömnproblem?

Alltså idag när jag slutade nattpasset körde jag till stan och vevade iväg Tony till jobbet och kom hem. Låg vaken till ca halv elva på förmiddagen och lekte med Facebook som vanligt och spelade wordfeud. När jag väl skärpte till mig och la ner allt fåneri med att vara vaken så somnade jag men vaknade en timma senare... eh.. varför då? Somnar om.. vaknar en timma senare igen. Detta gjorde jag 4 ggr. Blev ca 4 timmar sömn men som var totalt upphackad. Sen klev jag upp för det var inte lönt kände jag längre. Så nu ska jag jobba natt. Ska bli förbannat intressant. Lyckades inte se filmen igår ("Jag saknar dig") För att skiten hade inte laddad klart. Men det ska väl bli av ikväll tänkte jag. Lipa ögonen ur sig brukar iallafall göra att man håller sig vaken. Svårt att vara sömnig när man har känslostorm. Så.. får väl ta till det.

Var på fikadejt i söndags med en ny bekant som heter Emily.. helskön tjej. Ser fram emot fler träffar. :) Verkar som att jag hittat mig en träningskompis i samma veva. Perfekt när hon vill träna kvällar och helger precis som jag :) Dags att ta itu med träningen igen. Har förslappat mig totalt sen förkylningen. Det är förbannat lätt att halka tillbaka till slöträsket! Nej men från och med i morgon! Får jag bara sova så blir det Iksu i morgon. Hell yeah!