lördag 13 augusti 2011

En midnatts sats

Ååååter igen sitter jag och jobbar natt. Fortfarande vid liv och under omständigheterna relativt klar i knoppen. Spelar Shakes and Fidget och letar nya inlägg på facebook fast att jag vet att det inte finns några. Är inte så många som uppdaterar halv 2 på natten..

Kollar på Cougar Town och det är en ganska rolig serie. Undrar om man kommer att vara lika neurotisk vid 40+? Jag önskar det fanns en riktigt bra pickmeup just nu, för tristessen kickar in något. Näste helg blir i vilket fall som helst sååååå mycket roligare med badtunne fest. Yeah! Har inte badat badtunna på evigheter!

Måste ge ett råd till alla som bestämmer sig för att bada badtunna+festa i kombination. GÖR INTE SOM JAG! Det jag gjorde var att jag hade inte ätit på typ 11 timmar av nån outgrundlig anledning. Fick en shysst drink i handen. Och poff in i det 40 gradiga vattnet. Folk pallar inte värmen och ställer sig upp för att kyla ner sig något (det var vinter) men jag envisas med att inte resa mig upp. Tills jag tillslut masar mig på stående fot och då börjar det snurra rejält. Säger till min kompis att jag inte mår så bra och inte helt otippat tuppar av och plask ner i vattnet. Tur jag inte var ensam! Kompisens kille var brandman så jag hade förstklassig hjälp. Men jag säger bara detta småbarn! Man säger "don´t drink and drive" Jag säger, bada inte badtunna utan att ha ätit och kombinera för guds skull inte detta med alkohol! ;)