söndag 31 juli 2011

Nattsudd

Sista tiden innan allvaret börjar, suddar så länge det går kanske. Sen är det nattsuddande på tvång. Jobbar natt fyra dagar på raken vilket förstås är helt ok. Men jag blir verkligen galet trött vid 3-4-5 tiden..  tror jag ska prova ett tips jag fick om att kolla lipar filmer. Just snyggt, sitta och gråta på jobbet! Men kan det hålla mig vaken så fine.. Att sova tillräckligt under dagen kan vara ett bra recept också iochförsig.. :)


Nee.. om man kanske skulle ta och sluta ögonen en stund och dras iväg med John Blund.. Zzzz! Godnatt!

Söndag, Dagen efter kvällen före...

Jao, det var fest igår kväll med grillning och sedan utgång. Cyklade en strecka som verkade vara för evigt. Äntligen framme lastar man av dricka och mat i kylen. Middagen bestod av hemmagjort potatissallad, hallumiost,och folie"grillad" pinklax(Varför heter det pinklax??) Iallfall hade vi aioli och hör och häpna beasås till det.(beasåsen smakar inte som vanligt och är stark). Summan av kardemumman är att det var riktigt gott alltihop.

Yeah!
Man drar några starka drycker och med maten tryggt i magen blir det musik och dans i vardagsummet och en del minialtan sittande. Mycket prat med trevliga människor och mot 22 tiden dras det mot trägår´n. Hårrockshäng och sen hem och i säng.. nej inte riktigt. Vi kolla en film först. En annorlunda film om relationer. Helt ok faktiskt. Sen vart det johh blund. Hade riktigt trevligt igår :)

Dagen som denna händer just ingenting. Slappar i allskönsro och gör inget vettigt alls!
Söndagen Är verkligen en vilodag idag. ;)