tisdag 24 januari 2012

Konstigaste grejjen hände mig!!?

Inatt när jag jobbade upptäckte jag att jag fått ett meddelande på facebook i måndags. En som lägger sig bakom meddelanden som kategori "övrigt"


Meddelandet hade skickats av en utländsk man men som skrev på svenska (amerikansk eller nåt). Av bilden hans att dömma skulle jag tippa att han är närmare 60 bast. Meddelandet lyder följande :



  • hej vacker.
    Hur mår du?. Jag var på din profil, jag är ganska fascinerad av den vackra bilden .. Du är en ängel skönhet. Jag har alltid haft den känslan, när jag såg din profil bild, började jag undra, vad en ängel som du gör på jorden .... du är bara så vacker och underbar kvinna och det var ditt änglalik skönhet, som fångenskap mitt hjärta och själ. Jag kommer verkligen älskar att göra dig en vän och känna dig mer. men du måste veta är en ensamstående far som kommer att älska att börja ett nytt liv ... Jag inväntar era svar, har en trevlig dag framöver ...
    varma kärlek
    Carson

    Vad i h-vete???? Kan någon förklara detta för mig?

    Nr 1. Varför skriver han? Dvs vad har han tänkt att han ska få ut av det? Att jag ska nappa eller?

    Nr 2. Denna gubbe är verkligen GUBBE. En ung tjej vill väl inte ha den där gubben? Aldrig!!!

    Nr 3. Skriver man helt seriöst sådär till folk? Tror han att jag ska bli smickrad? Herregud!

    Nr 4. Det är Total Wierdovarning över detta! VAD ska man göra? Svara och be han fara till nordpolen och be honom kyla ner sig eller bara ignorera? Tänk om han skriver igen?!

    Tror för övrigt att jag ska byta profilbild till halloween bilden... inget änglalikt över den iallafall!!!!!!!!!

    : (