fredag 20 april 2012

Ikväll har jag varit och hälsa på syrran och pappa. Bakat cupcakes och kollat film. Såg "the darkest hour". Riktigt bra film. Jag säger bara:Se den!

Man umgås alldeles för sällan med sin familj ändå. Det är lätt att sugas med allt jobb och det man har kring sig och tenderar träffa dem alltför lite. Men det ska bättras på lite tänkte jag. Anyhow. Var det länge sen du prata med mamma eller pappa eller ett syskon? Slå dem en signal! Bjuder på en cupcake! Here u go! ;)

En vilken fredag som helst...

Hundbädden. Fanns i rött också.
Fredag idag. Alltså kom hem astrött. Ventilationssnubbarna har bytt spisfläkten osv i våran lägenhet så jag vet de kommer borra massa i betongen och mycket riktigt. Brrrrrrrrr.. borrar det hos grannen. Känns nästan som att de borrar i ens skallben typ. Jag avskyr verkligen ljudet från när man borrar i betong. Usch!
Nu är det i alla fall helg vilket jag tackar för. Min stackars guube är jättekrasslig. Hoppas han blir kry snart. Jag har ett monster immunförsvar. Det har jag troligen städningen på sjukhuset att tacka för. Utsatt för miljone baciller och bakterier,damm och smuts varje dag i tio års tid har nog byggt upp min immunförsvar att stå emot det mesta.

Frågan är vad jag ska hitta på i helgen. Karln kommer kolla massa sport så jag tar mig nog ut på egna äventyr. Men frågan är vad.

Har köpt en hundbädd nu till lillpyret. En blå med vändbar kudde, dvs randig på ena sidan och helblå på andra sidan. Läste att det är klokast att köpa en billig bädd till en valp då den inte omöjligt tuggar på den etc. Denna fanns på ÖB för 149 kr, som hittat! :)

Nu ska jag väl masa mig ur sängen och få mig nån mat i magen. Hoppas alla har en bra dag! Peace out!