tisdag 2 augusti 2011

Uggle buggle

Här sitter jag och ugglar.(jobbar natt)  03.31. Tiden går ibland förjäkla långsamt. Försökte få ner lite filmer men internet har bråkat både denna natten och förra. Går lååååångsamt. Tur det finns lite spel på datorn annars hade jag somnad av leda. Men fantastiskt nog håller jag inte på att somna som jag brukar. Att lyckas sova på dagen hjälper verkligen. I morgon blir det ett Zumba pass iallafall. Ingela, ifall du läser detta. Jag har fortfarande en friplåt till iksu.. haka på till zumban! Erbjudandet gällde till nångång i november tror jag. Skulle va skoj. :)

Fick tipset att träna lite under natten. Lite situps osv ska göra mig lite piggare har jag hört.. kanske anammar det inatt. Gäspar ikapp med cupupen som piper. Shut up maskinsatan! Hon andas!

Märks det att jag har tråkigt eller? Hoppas ni har en bra natt.. peace out! <3

Ordentlig - dag 2

Powerwolf
Ja då var första natten avklarad och jag överlevde även denna gång. Dock vrålhungrig kl 7. Gah! Tog en macka och la mig. Sov till ca15 och knaprade i mig två hård mackor med ägga. Det är jäkligt knepigt hur man ska äta när det är så fuckade tider man är vaken. Men får se om det kanske ger resultat ändå. Lär ju upptäcka det på måndag. Håller tummarna!


Strax ut på prommis med min eminente sambo. Föga peppad men det är skönt bara man tar sig ut.

Ikväll ska jag Buzza min kollega, Anna. Damn woman.. jag ska vinna denna gång! :)
Känner mig lite som en zombie. Gäsp!
Har just upptäckt en ny hårdrocksgrupp (eller Tony har eg upptäckt och visat mig) Iallafall.. PowerWolf. Råbra text, grym instrumentalt, melodiöst. För att vara jag som är ett pop-snöre som Tony kallar mig så var det här grymt bra. Ska nog fixa en skiva till bilen ;)

Ha en bra dag!