onsdag 14 september 2011

Ditt och datt!

Ah men allstå..  på väg till jobbet i mörkret och lite regn är det inte ok att någon smäller på helljusen för tidigt så jag blir bländad. Vart tokblind i flera sekunder. Vad hinner hända på de sekunderna? Inget har hänt än.. men jag gillar det inte nånstans. Blir rent sur! Gah..


Sen häromdagen hände en grej som skrämde skiten ur mig;

Kommer hem vid 21 tiden och det är dåligt regnigt rusk ute.. när jag kommer till gården där lägenheten är kör det ut en Ambulans i snigelfart. Hela vägen ut till "vägen". I mitt inte så stilla sinne får jag för mig att de undrar om jag känner den som ligger därinne. Som glor på mig och jag glor som på dem också. Beredd på att de ska stanna och fråga vem jag är.

Jag trodde att det hade hänt Tony nåt. Orolig som fan låser jag upp lägenhetsdörren och kliver in. Tv:n är på. Nån match spelas. Går upp för trappan och där halvligger Tony i allsköns ro och ser lite trött ut... Jag blir helt ifrån mig och säger med shipmunkröst att det var en ambulans som körde ut från gården och att jag trodde det hänt honom nåt. Blir ledsen bara jag tänker på det hela. Fy farao var lättat jag blev. Det blev en låååång kramstund efter det. Huh!

Nu sitter jag och ska jobba natt. Jag är kraftigt uttråkad och funderar vad jag ska hitta på för nåt inatt för att hålla mig sysselsatt. Att klottra lite i bloggen var en bra början.. what next?