onsdag 31 augusti 2011

Me eyes are bleeding!

Ser förbaskat inbjudande ut!
Nej förstås inte bokstavligen. Men nu är jag sannerligen trött! Sitter i en sjukhussal och vakar över lilltösen. Som för övrigt har en mycket orolig natt. Sover minimalt! Och de ggr hon lyckats somna, kommer det nån som ska prover eller ge medicin el dyl. 04.26 visar klockan och visserligen börjar det närma sig något hemfärd,slutar vid 7. Men nu inser man att man egentligen sovit alldeles för lite! På tok för lite. Jag borde tagit den där tuppluren vid 19 tiden igår kv. Gah! Som Ingela brukar säga ;)

Jag längtar innerligt till sängen.. come bring me home!

En natt till på hårda stolhelvetet! Sen helg. Sen ev nästa vecka två nätter till på hårda stolhelvetet. Snacka om att jag har träsmak i häcken! Förhoppningsvis hinner jag få telefon rackaren innan helgen iallafall... *hoppas* *hoppas*.  Hade gjort mig väldigt lycklig! :D

Ont i ryggen, korsryggen ömmar nåt överjävligt! Buhu..

Har förresten börjat göra manikyr på mig själv nyligen. Sett ett gäng tutorials på youtube och gjorde min förta polka dott igår eftermiddag. Blev förbaskat snyggt. Ska testa ev fransk manikyr med röd tip med glitter på och se om man kan få det att se ut som när man lägger ut 500 spänn för akrylnaglar. Budget varianten. 75 spänn. Fett najs! När jag får telefonen kommer jag att lägga ut lite pics på lite egengjorda designs för den som eventuellt är intresserad. Med detta att jag var lite "nail art" frälst ska jag verkligen försöka göra allt för att sluta trakassera min nagelband. No more röda fingertoppar (bad me).