onsdag 28 september 2011

Hej på er..

Sitter här nu igen ... klockan är 03.33. Ganska trött och kroppen känns inte helt ok. Troligen för att jag inte sovit som man ska på över en vecka. Att sova ordentligt på dagarna nu för tiden verkar vara en omöjlighet. Vaknar alltid efter 4-5 timmar. Trots att jag verkligen behöver sova. Nästan så jag funderar på att knapra piller som hjälper en att sova. Me .. the sleepoholic.. mycket märkligt. Helgen har också varit lite speciell. Jag har aldrig tidigare vaknat efter 3 timmar och inte kunnat somna om när jag har festat. Hänt två ggr nu.. är det åldern??

Visserligen hade jag en väninna i mina yngre dagar som alltid vaknade med tuppen och börja studsa upp och ner på mig för att jag skulle vakna för hon hade tråkigt och ville ha vaket sällskap (vi delade en etta ett tag). Så jag vet väl inte om det är åldersbetingat. Märkligt är det iallafall. Det har hursomhelst medfört att jag inte sovit som folk på helgen heller.

Saker och ting är lite si och så just nu. Rätt depp.. aja.. det går över tills man gifter sig sa mamma när jag var liten. Sköt om er mina läsare..  <3